Buda på britternas OS-schabrak

Postat den:2012-11-22 @ 09:39:00 | Allmänt | Kommentarer (0)

 
 Valegro och Uthopia i schabraken som nu auktioneras ut.
 

DRESSYR I en auktion för välgörenhet står två schabrak på spel - schabrak som användes av guldhästarna Valegro och Uthopia under träning på OS-arenan i London. Dressyrintresserade från hela världen kan vara med och buda i auktionen.

En av Charlotte Dujardin och Carl Hesters sponsorer står bakom initiativet. De två schabraken användes av de brittiska guldhästarna under träning på OS-arenan i London i somras. Och schabraken är otvättade - enligt företaget Classic Dressage kan man hitta bruna och svarta hårstrån på undersidan av schabraken.

Auktionen startar på Ebay torsdagen den 29 november, och efter tio dagar utses de två vinnarna - någonstans i världen - som lagt de högsta buden. Därefter skickas schabraken tillsammans med en personlig hälsning från Charlotte Dujardin och Carl Hester. Pengarna som schabraken drar in går till The Midlands Air Ambulance och Gaddeson Place RDA.

Hester är ambassadör för The Midlands Air Ambulance, som täcker den största regionen i Storbritannien. Varje år rycker Midlands Air Ambulance ut till fler än 1 000 trafikolyckor och under de senaste tolv månaderna har man gjort 158 utryckningar till ridolyckor.
Gaddesden Place Riding for the Disabled Centre är en välgörenhetsorganisation som ägnar sig åt att lära handikappade personer att rida.


Kommentarer
Namn:
VIP?

E-postadress: (publiceras ej)


URL/Bloggadress:


Kommentar:


Tillbaka till startsidan